Normal view MARC view ISBD view

Alimentos del mundo : una historia ilustrada de todo lo que comemos / Ina Stradins, editor; traducción Montserrat Asensio Fernández.

Contributor(s): Stradins, Ina [editor].
Material type: TextTextPublisher: Londres, Gran Bretaña : Dorling Kindersley Limited, 2019Edition: 1a ed.Description: 360 p. : il. ; 31 cm.ISBN: 978-1-4654-8525-0.Subject(s): AlimentosLOC classification: TX 353 | .S7618
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros UMSA Plantel Reforma
Acervo general TX 353 .S7618 (Browse shelf) 1 Available 000021181
Browsing UMSA Plantel Reforma Shelves , Collection code: Acervo general Close shelf browser
TX 353 .L3618 La ciencia de la nutrición / TX 353 .M86 2010 Composición de alimentos : TX 353 .N87 2006 Los nutriólogos en México : TX 353 .S7618 Alimentos del mundo : TX 354 .C4218 Tecnología de alimentos : TX 354 .C4318 2011 Tecnología de alimentos : TX 354 .C4318 2011 Tecnología de alimentos :

Título original: The story of food. An illustrated history of everything we eat

Índice: p. 350-358

Click on an image to view it in the image viewer