Cocina española : (Record no. 43577)

000 -LEADER
fixed length control field 01529nam a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 009150
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090752.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130131t20122012sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-7556-787-7
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 723.5
-- .S63
Item number T67
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Torres, Pepa
9 (RLIN) 10622
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cocina española :
Remainder of title cultura, arte y tradición /
Statement of responsibility, etc Pepa Torres.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Barcelona, España :
Name of publisher, distributor, etc Océano,
Date of publication, distribution, etc c2012.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 231 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 22 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title Ambar
9 (RLIN) 10575
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: No es a causa de las modas que la cocina española se encuentra entre las más prestigiosas del mundo. Disfruta de los mejores y más saludables productos del mar y de la tierra, además de una de las mejores marcas" de la gastronomía internacional: la dieta mediterránea. <br/><br/>España tiene una extensa nómina de chefs famosos con estrellas Michelin: Ferran Adrià, Joan Roca, Juan Mari Arzak, Carme Ruscalleda, Sergi Arola. . . Cocineros de gran creatividad que han permitido que la gastronomía del país entre en el siglo XXI por la puerta grande. Este libro es un compendio exhaustivo de los platos y los productos más típicos de la cocina española de cada región. Con sus claras indicaciones, el lector preparará con facilidad: <br/><br/>Tapas de primer nivel <br/>Sopas y cremas caseras<br/>Arroces de mar y de montaña <br/>Especialidades con carne, pescado y mariscos <br/>Salsas para aliñar todo tipo de platos <br/>Postres inolvidables<br/>
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina española
9 (RLIN) 10623
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017256 1 TX 723.5 .S63 T67 000017256 2024-04-22 2016-02-18 1 2014-11-10 Libros