Creación culinaria : (Record no. 43497)

000 -LEADER
fixed length control field 01890nam a2200265 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 009070
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090749.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130122r20102006sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-200-1151-6
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 911
-- .M6718
Item number 2010
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Morgan, James L.
9 (RLIN) 10107
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Creación culinaria :
Remainder of title introducción a los servicios de alimentación y a las cocinas del mundo /
Statement of responsibility, etc James L. Morgan; traducción Antonio Vercet Tormo.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Zaragoza, España :
Name of publisher, distributor, etc Acribia,
Date of publication, distribution, etc reimpresión 2010.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xx, 326 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 27 cm.
Accompanying material + 1 CD.
500 ## - GENERAL NOTE
General note CD No. 388
500 ## - GENERAL NOTE
General note Título original: Culinary creation. An introduction to foodservice and world cuisine
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Creación culinaria le proporciona las herramientas básicas para crear comidas que le ayudarán a desarrollar su propia visión y a tomar sus propias decisiones sobre el estilo de cocina que requiere ofertar a sus clientes.<br/><br/>El libro no se limita a una visión de la cocina desde una perspectiva únicamente europea o americana. En cada capítulo, no sólo se le darán las técnicas clásicas utilizadas en el mundo occidental, sino que se proporcionarán también ejemplos de cocina y técnicas de otras regiones de nuestro planeta para ayudarle a apreciar la diversidad de sabores y estilos culinarios que tienen otras culturas. Según vaya aprendiendo más sobre cómo se interrelacionan las cocinas, usted se percatará que no existen cocinas regionales: tan sólo existen cocinas.<br/><br/>Este texto, en su mayor parte, trata de los platos sabrosos como ensaladas, aperitivos, bocadillos, platos principales, verduras, hortalizas y panes.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Bibliografía: p. 277-282
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 309-326
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Servicios de alimentación
9 (RLIN) 10108
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina internacional
9 (RLIN) 10109
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017220 2 TX 911 .M6718 2010 000017220 2024-04-22 2019-09-24 1 2014-11-10 Libros