Larousse de la cocina mexicana / (Record no. 43463)

000 -LEADER
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001 - CONTROL NUMBER
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003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-970-22-2078-7
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 716
-- .M4
Item number G57
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Gironella De'Angeli, Alicia
9 (RLIN) 6291
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Larousse de la cocina mexicana /
Statement of responsibility, etc Alicia Gironella De'Angeli, Giorgio De'Angeli.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 2a ed., 4a reimpr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Larousse,
Date of publication, distribution, etc reimpresión 2007.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 464 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 29 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: La obra de referencia más completa sobre la cocina mexicana: un homenaje a una de las gastronomías de mayor variedad, riqueza, tradición y sabor.<br/> Más de 500 recetas de platillos, bebidas y salsas, desde las más sencillas hasta las más elaboradas de lo tradicional a lo actual.<br/> -una enorme riqueza gráfica de más de 800 fotografías<br/> -explicaciones detalladas paso a paso<br/> -técnicas ilustradas<br/> Novedosas aportaciones<br/> -menús para combinar platillos<br/> -sugerencias para acompañar los platillos con vinos mexicanos<br/> -cuadros comparativos de moles, tamales y salsas que permiten atender fácilmente sus semejanzas y diferencias<br/> Útil información complementaria<br/> -utensilios<br/> -modos de preparación y cocción<br/> -productos de temporada<br/> Productos y platillos emblemáticos de México<br/> -maíz, chile, frijol y especias<br/> -antojitos, enchiladas, pozoles, moles y tamales
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 461-464
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina mexicana
9 (RLIN) 5342
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name De'Angeli, Giorgio
9 (RLIN) 9864
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017130 9 TX 716 .M4 G57 000017130 2024-04-22 2019-05-09 1 2014-11-10 Libros