000 -LEADER |
fixed length control field |
02561nam a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
009035 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230907195646.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
130118m2000 sp a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
968-855-334-4 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX 723.5 .S63 |
Item number |
C63 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Cocina vasca / |
Statement of responsibility, etc |
Ana Doblado, editora. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Madrid, España : |
Name of publisher, distributor, etc |
Servilibro, |
Date of publication, distribution, etc |
[200-]. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
95 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
30 cm. |
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE |
Title |
La buena cocina |
9 (RLIN) |
9861 |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Contenido:<br/>PRIMEROS PLATOS<br/>Acelgas con patatas a la vasca<br/>Ancas de rana al vino blanco <br/>Arroz con almejas<br/>Berenjenas a la eibarresa<br/>Berza cruda en ensalada<br/>Caracoles en salsa<br/>Crema de marisco<br/>Croquetas de huevo a la Villeroi<br/>Ensalada primavera<br/>Guiso de acelgas a la crema <br/>Champiñones al horno<br/>Judías verdes con níscalos<br/>Pastel de setas y espárragos trigueros<br/>Pisto bilbaíno<br/>Revuelto de setas, ajos tiernos y jamón<br/>Sopa de ajos con chorizo<br/>Tarta de cebolla<br/>Tortilla de bacalao<br/>Tortilla piperada<br/>Cocido de alubias<br/>Garbanzos estofados<br/>Habas en calzón<br/>PESCADOS Y MARISCOS<br/>Albóndigas de atún<br/>Almejas al horno<br/>Anguila en salsa<br/>Bacalao al aceite<br/>Bacalao club Ranero<br/>Besugo guisado con morrones<br/>Cazuela de besugo con tomate<br/>Chicharro al txacolí<br/>Cocochas de bacalao<br/>Crepes de txangurro<br/>Marmitako<br/>Merluza a la sidra<br/>Tronco de merluza con almejas<br/>Ajoarriero de antaño<br/>Almejas rebozadas<br/>Anchoas con gabardina<br/>Anguila adobada<br/>Calamares en su tinta<br/>Cazuela de merluza<br/>Congrada (congrio seco)<br/>Merluza con espárragos<br/>Redondo de bonito con beicon<br/>CARNES<br/>Albóndigas a la bilbaína<br/>Chuletas de buey a la bilbaína<br/>Corazón de ternera al estilo vasco<br/>Estofado de ternera<br/>Judías con saladillo a la vizcaína<br/>Manitas de cerdo a la vizcaína<br/>Menestra de cordero<br/>Mollejas braseadas con puerros<br/>Paloma batzoki<br/>Pollo de corral al txacolí tinto<br/>Redondo de ternera<br/>Ternera en salsa roja<br/>Albóndigas al estilo casero<br/>Chochifrito<br/>Conejo al vino<br/>Cordero al chilindrón<br/>Hígado con pimientos<br/>Lomo de cerdo con almendras<br/>Perdices con chocolate<br/>Pollo al estragón<br/>Rabo de toro estofado<br/>Tordos al vino blanco<br/>POSTRES<br/>Arroz con leche<br/>Cerezas al vino tinto<br/>Crepes de pera<br/>Espuma de chocolate<br/>Flan de manzana<br/>Intxsursalsa<br/>Mamia (cuajada vasca)<br/>Melocotones al vino tinto<br/>Tarta de queso fresco con arándanos<br/>Tostadas de crema<br/>Flan de avellanas<br/>Bizcocho de frutos secos y cacao<br/>Compota de manzana<br/>Leche frita |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocina española |
9 (RLIN) |
9862 |
Form subdivision |
Recetarios |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Doblado, Ana |
9 (RLIN) |
9863 |
Relator term |
editor |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |