Cocina vasca / (Record no. 43462)

000 -LEADER
fixed length control field 02561nam a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 009035
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230907195646.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130118m2000 sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 968-855-334-4
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX 723.5 .S63
Item number C63
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cocina vasca /
Statement of responsibility, etc Ana Doblado, editora.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Madrid, España :
Name of publisher, distributor, etc Servilibro,
Date of publication, distribution, etc [200-].
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 95 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 30 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title La buena cocina
9 (RLIN) 9861
500 ## - GENERAL NOTE
General note Contenido:<br/>PRIMEROS PLATOS<br/>Acelgas con patatas a la vasca<br/>Ancas de rana al vino blanco <br/>Arroz con almejas<br/>Berenjenas a la eibarresa<br/>Berza cruda en ensalada<br/>Caracoles en salsa<br/>Crema de marisco<br/>Croquetas de huevo a la Villeroi<br/>Ensalada primavera<br/>Guiso de acelgas a la crema <br/>Champiñones al horno<br/>Judías verdes con níscalos<br/>Pastel de setas y espárragos trigueros<br/>Pisto bilbaíno<br/>Revuelto de setas, ajos tiernos y jamón<br/>Sopa de ajos con chorizo<br/>Tarta de cebolla<br/>Tortilla de bacalao<br/>Tortilla piperada<br/>Cocido de alubias<br/>Garbanzos estofados<br/>Habas en calzón<br/>PESCADOS Y MARISCOS<br/>Albóndigas de atún<br/>Almejas al horno<br/>Anguila en salsa<br/>Bacalao al aceite<br/>Bacalao club Ranero<br/>Besugo guisado con morrones<br/>Cazuela de besugo con tomate<br/>Chicharro al txacolí<br/>Cocochas de bacalao<br/>Crepes de txangurro<br/>Marmitako<br/>Merluza a la sidra<br/>Tronco de merluza con almejas<br/>Ajoarriero de antaño<br/>Almejas rebozadas<br/>Anchoas con gabardina<br/>Anguila adobada<br/>Calamares en su tinta<br/>Cazuela de merluza<br/>Congrada (congrio seco)<br/>Merluza con espárragos<br/>Redondo de bonito con beicon<br/>CARNES<br/>Albóndigas a la bilbaína<br/>Chuletas de buey a la bilbaína<br/>Corazón de ternera al estilo vasco<br/>Estofado de ternera<br/>Judías con saladillo a la vizcaína<br/>Manitas de cerdo a la vizcaína<br/>Menestra de cordero<br/>Mollejas braseadas con puerros<br/>Paloma batzoki<br/>Pollo de corral al txacolí tinto<br/>Redondo de ternera<br/>Ternera en salsa roja<br/>Albóndigas al estilo casero<br/>Chochifrito<br/>Conejo al vino<br/>Cordero al chilindrón<br/>Hígado con pimientos<br/>Lomo de cerdo con almendras<br/>Perdices con chocolate<br/>Pollo al estragón<br/>Rabo de toro estofado<br/>Tordos al vino blanco<br/>POSTRES<br/>Arroz con leche<br/>Cerezas al vino tinto<br/>Crepes de pera<br/>Espuma de chocolate<br/>Flan de manzana<br/>Intxsursalsa<br/>Mamia (cuajada vasca)<br/>Melocotones al vino tinto<br/>Tarta de queso fresco con arándanos<br/>Tostadas de crema<br/>Flan de avellanas<br/>Bizcocho de frutos secos y cacao<br/>Compota de manzana<br/>Leche frita
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina española
9 (RLIN) 9862
Form subdivision Recetarios
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Doblado, Ana
9 (RLIN) 9863
Relator term editor
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017121 TX 723.5 .S63 C63 000017121 2024-04-22 1 2014-11-10 Libros