000 -LEADER |
fixed length control field |
01373nam a2200241 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
009031 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090748.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
130117r20082008mx a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-970-22-2212-5 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX |
-- |
716 |
-- |
.M4 |
Item number |
M86 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Muñoz Zurita, Ricardo |
9 (RLIN) |
9830 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Salsas mexicanas / |
Statement of responsibility, etc |
Ricardo Muñoz Zurita. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
1a ed., 5a reimpr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
México, D.F. : |
Name of publisher, distributor, etc |
Larousse, |
Date of publication, distribution, etc |
2008. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
96 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
21 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Resumen: Una colección de libros escritos por los mejores chefs de México que abordan todos los aspectos de una de las cocinas más ricas y reconocida del mundo: la mexicana.<br/> Acércate a la tradición, a lo moderno, a lo más sabroso, a través de un atractivo diseño, infinidad de fotografías y recetas claramente explicadas.<br/> Salsas mexicanas: una obra sorprendente, en la que encontrarás una cantidad inimaginable de recetas de salsas de todo tipo con las que podrás impresionar a tus invitados: salsa de chiles frescos y de chiles secos; guacamole, picos de gallo...nunca antes se había reunido en un solo libro una investigación tan seria y completa sobre ese elemento indispensable en todas las mesas mexicanas. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Índice: p. 96 |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocina mexicana |
9 (RLIN) |
5342 |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Salsas |
9 (RLIN) |
6407 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |