Salsas mexicanas / (Record no. 43458)

000 -LEADER
fixed length control field 01373nam a2200241 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 009031
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090748.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130117r20082008mx a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-970-22-2212-5
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 716
-- .M4
Item number M86
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Muñoz Zurita, Ricardo
9 (RLIN) 9830
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Salsas mexicanas /
Statement of responsibility, etc Ricardo Muñoz Zurita.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed., 5a reimpr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Larousse,
Date of publication, distribution, etc 2008.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 96 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 21 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Una colección de libros escritos por los mejores chefs de México que abordan todos los aspectos de una de las cocinas más ricas y reconocida del mundo: la mexicana.<br/> Acércate a la tradición, a lo moderno, a lo más sabroso, a través de un atractivo diseño, infinidad de fotografías y recetas claramente explicadas.<br/> Salsas mexicanas: una obra sorprendente, en la que encontrarás una cantidad inimaginable de recetas de salsas de todo tipo con las que podrás impresionar a tus invitados: salsa de chiles frescos y de chiles secos; guacamole, picos de gallo...nunca antes se había reunido en un solo libro una investigación tan seria y completa sobre ese elemento indispensable en todas las mesas mexicanas.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 96
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina mexicana
9 (RLIN) 5342
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Salsas
9 (RLIN) 6407
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017125 2 TX 716 .M4 M86 000017125 2024-04-22 2019-03-22 1 2014-11-10 Libros