000 -LEADER |
fixed length control field |
01200nam a2200229 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
008794 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090744.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
120713t20082008sp a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-84-441-2074-4 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX |
-- |
747 |
-- |
.C8718 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Curso de cocina para sibaritas : |
Remainder of title |
pescados y mariscos / |
Statement of responsibility, etc |
Dorothee Seeliger, director; traducción Cristina Lillo Toledo. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
León, España : |
Name of publisher, distributor, etc |
Everest, |
Date of publication, distribution, etc |
c2008. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
215 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
28 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Título original: Kochkurs für genieber, seafood |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Resumen: Curso de cocina para sibaritas enseña con todo detalle "cómo se hace".<br/>Es el libro adecuado para todos aquellos a los que les gusta comer bien y quieren aprender con exactitud cómo preparar un plato perfecto.<br/>Esta obra le va a develar todos los secretos, procedimientos y técnicas de elaboración de los pescados y mariscos. Y con las más de 70 recetas de nuestros cocineros estrella podrá poner en práctica estos conocimientos y disfrutar con el resultado.<br/> |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Pescado (Cocina) |
9 (RLIN) |
6296 |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Mariscos (Cocina) |
9 (RLIN) |
6297 |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Seeliger, Dorothee |
9 (RLIN) |
16750 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |