Control de costos de alimentos y bebidas II / (Record no. 43294)

000 -LEADER
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001 - CONTROL NUMBER
control field 008743
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-968-24-7275-6
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 911.3
-- .C65
Item number Y68
Classification number 2009
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Youshimatz Nava, Alfredo
9 (RLIN) 16662
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Control de costos de alimentos y bebidas II /
Statement of responsibility, etc Alfredo Youshimatz Nava.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Trillas,
Date of publication, distribution, etc reimpresión 2009.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 168 p. ;
Dimensions 24 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title Trillas turismo
9 (RLIN) 16663
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Tanto en la hotelería como en la restaurantería el control de costos es fundamental para su buen funcionamiento administrativo y operativo. El trinomio calidad-costos-servicios es la clave para el éxito financiero de hoteles, restaurantes, bares y otro establecimientos pertenecientes a esta área del turismo.<br/>El presente volumen da continuidad a los contenidos en control de costos de alimentos y bebidas I, y en él se exponen los temas siguientes:<br/><br/>Reportes de costos diarios de alimentos y bebidas<br/>Costos potenciales de alimentos<br/>Controles de la producción<br/>Sistemas para la toma de inventarios<br/>Reporta de costos mensuales de alimentos y bebidas<br/>Importancia de los sistemas computarizados en los alimentos y bebidas<br/><br/>La obra está diseñada como manual y libro de consulta para los profesores y estudiantes de las carreras de turismo y hotelería, así como para quienes ya laboran en la industria del hospedaje y el sector de alimentos y bebidas, y que se interesan en la descripción y el análisis del control de costos de alimentos y bebidas.<br/>
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 163-168
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentos -- Industria y comercio
9 (RLIN) 3924
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Bebidas -- Administracion
9 (RLIN) 9172
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016723 4 TX 911.3 .C65 Y68 2009 000016723 2024-04-22 2018-11-26 1 2014-11-10 Libros