101 platos de pescado y marisco / (Record no. 43227)

000 -LEADER
fixed length control field 01652nam a2200229 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 008676
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090739.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120705t20082008sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-253-4229-5
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 747
-- .W7518
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Wright, Jeni
9 (RLIN) 13271
245 14 - TITLE STATEMENT
Title 101 platos de pescado y marisco /
Statement of responsibility, etc Jeni Wright; traducción Rolando Cossío.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Barcelona, España :
Name of publisher, distributor, etc Grijalbo,
Date of publication, distribution, etc c2008.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 215 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 16 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Título original: 101 Fish & Seafood Dishes
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: El pescado y los mariscos son una opción cada vez más frecuente, dada la tendencia a valorar unos integrantes que aúnan como pocos lo saludable y lo apetitoso. Las recetas de este volumen muestran que la cocina de los frutos del mar no tiene por qué ser complicada y permite preparaciones rápidas y sencillas con resultados espectaculares.<br/> -Entrantes y aperitivos<br/> -Cenas sencillas para cada día<br/> -Fáciles, para tus compromisos<br/> -Comida sana y baja en grasas<br/> -Platos para la despensa<br/> -Sabores asiáticos<br/> Estas recetas fáciles y rápidas se han seleccionado para que incluso la persona más ocupada pueda disfrutar de platos deliciosos y frescos, con el incomparable sabor de la comida hecha en casa. Cada receta está descrita con sencillas instrucciones paso a paso, acompaña de sus propiedades nutricionales e ilustrada por una fotografía en color, lo que hace que prepararla sea un proceso sencillo de resultados garantizados.<br/>
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 212-215
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Pescado (cocina)
9 (RLIN) 6296
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016605 1 TX 747 .W7518 000016605 2024-04-22 2022-11-15 1 2014-11-10 Libros