Cocina prehispánica mexicana : (Record no. 43136)

000 -LEADER
fixed length control field 01317nam a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 008432
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090736.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120229r20101991mx a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 968-38-0258-3
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX 716
-- .M6
Item number G37 2010
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name García Rivas, Heriberto
9 (RLIN) 16062
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cocina prehispánica mexicana :
Remainder of title la comida de los antiguos mexicanos /
Statement of responsibility, etc Heriberto García Rivas.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed., 13a reimpr.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Panorama,
Date of publication, distribution, etc reimpresión 2010.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 187 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 21 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Muchas sorpresas encontrará el lector que se asome a las amenas páginas de este libro; "Cocina Prehispánica Mexicana", ya que en ellas obtendrá una completa información sobre los alimentos, utensilios, condimentos, costumbres en el comer y los productos naturales de la cocina que poseían los antiguos mexicanos anteriores a la Conquista española del siglo XVI.<br/> Gran variedad de los platillos son los mismos, con ligeras variantes, de la diaria y común cocina mexicana actual.<br/> Elementos como el tomate, el chile, el maíz, el cacao, el guajolote y la vainilla entre otros, han enriquecido diferentes cocinas de todo el mundo.<br/>
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina mexicana
9 (RLIN) 13291
General subdivision Historia
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Total Renewals Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016408 5 1 TX 716 .M6 G37 2010 000016408 2024-04-22 2019-03-19 1 2014-11-10 Libros