000 -LEADER |
fixed length control field |
01317nam a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
008432 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090736.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
120229r20101991mx a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
968-38-0258-3 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX 716 |
-- |
.M6 |
Item number |
G37 2010 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
García Rivas, Heriberto |
9 (RLIN) |
16062 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Cocina prehispánica mexicana : |
Remainder of title |
la comida de los antiguos mexicanos / |
Statement of responsibility, etc |
Heriberto García Rivas. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
1a ed., 13a reimpr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
México, D.F. : |
Name of publisher, distributor, etc |
Panorama, |
Date of publication, distribution, etc |
reimpresión 2010. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
187 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
21 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Resumen: Muchas sorpresas encontrará el lector que se asome a las amenas páginas de este libro; "Cocina Prehispánica Mexicana", ya que en ellas obtendrá una completa información sobre los alimentos, utensilios, condimentos, costumbres en el comer y los productos naturales de la cocina que poseían los antiguos mexicanos anteriores a la Conquista española del siglo XVI.<br/> Gran variedad de los platillos son los mismos, con ligeras variantes, de la diaria y común cocina mexicana actual.<br/> Elementos como el tomate, el chile, el maíz, el cacao, el guajolote y la vainilla entre otros, han enriquecido diferentes cocinas de todo el mundo.<br/> |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocina mexicana |
9 (RLIN) |
13291 |
General subdivision |
Historia |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |