Química de los alimentos / (Record no. 42877)

000 -LEADER
fixed length control field 01550nam a2200253 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 007950
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090727.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110908t20072007sp spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-200-1081-6
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX 545
Item number .B3518
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Baltes, Werner
9 (RLIN) 16341
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Química de los alimentos /
Statement of responsibility, etc Werner Baltes; traducción Springer-Verlag; revisión técnica Antonio Vercet Tormo.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Zaragoza, España :
Name of publisher, distributor, etc Acribia,
Date of publication, distribution, etc c2007.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xvi, 476 p. ;
Dimensions 24 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Bibliografía: p. 463-464
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 465-476
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Contenido: <br/>1.- La composición de nuestra alimentación<br/>2.- Agua<br/>3.- Minerales<br/>4.- Vitaminas<br/>5.- Enzimas<br/>6.- Lípidos<br/>7.- Hidratos de carbono o carbohidratos<br/>8.- Proteínas<br/>9.- Conservación de los alimentos<br/>10.- Los aditivos en la industria alimentaria<br/>11.- Residuos en los alimentos<br/>12.- Sustancias nocivas en los alimentos naturales<br/>13.- Formación de aroma en los alimentos<br/>14.- Grasas alimenticias<br/>15.- Alimentos ricos en proteínas<br/>16.- Alimentos ricos en carbohidratos<br/>17.- Productos de consumo alcohólicos<br/>18.- Café, té, cacao y tabaco<br/>19.- Las hortalizas y sus componentes<br/>20.- Fruta y productos elaborados a base de fruta<br/>21.- Especias<br/>22.- Agua potable<br/>23.- Refrescos<br/>24.- La estructura del derecho alimentario alemán<br/>25.- Referencias<br/>
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE
Main entry of original Título original: Lebensmittelchemie
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentos
9 (RLIN) 12661
General subdivision Análisis
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Composición de los alimentos
9 (RLIN) 15911
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016202 6 TX 545 .B3518 000016202 2024-04-22 2019-11-05 1 2014-11-10 Libros