000 -LEADER |
fixed length control field |
01550nam a2200253 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
007950 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090727.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
110908t20072007sp spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-84-200-1081-6 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX 545 |
Item number |
.B3518 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Baltes, Werner |
9 (RLIN) |
16341 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Química de los alimentos / |
Statement of responsibility, etc |
Werner Baltes; traducción Springer-Verlag; revisión técnica Antonio Vercet Tormo. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Zaragoza, España : |
Name of publisher, distributor, etc |
Acribia, |
Date of publication, distribution, etc |
c2007. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
xvi, 476 p. ; |
Dimensions |
24 cm. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Bibliografía: p. 463-464 |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Índice: p. 465-476 |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Contenido: <br/>1.- La composición de nuestra alimentación<br/>2.- Agua<br/>3.- Minerales<br/>4.- Vitaminas<br/>5.- Enzimas<br/>6.- Lípidos<br/>7.- Hidratos de carbono o carbohidratos<br/>8.- Proteínas<br/>9.- Conservación de los alimentos<br/>10.- Los aditivos en la industria alimentaria<br/>11.- Residuos en los alimentos<br/>12.- Sustancias nocivas en los alimentos naturales<br/>13.- Formación de aroma en los alimentos<br/>14.- Grasas alimenticias<br/>15.- Alimentos ricos en proteínas<br/>16.- Alimentos ricos en carbohidratos<br/>17.- Productos de consumo alcohólicos<br/>18.- Café, té, cacao y tabaco<br/>19.- Las hortalizas y sus componentes<br/>20.- Fruta y productos elaborados a base de fruta<br/>21.- Especias<br/>22.- Agua potable<br/>23.- Refrescos<br/>24.- La estructura del derecho alimentario alemán<br/>25.- Referencias<br/> |
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE |
Main entry of original |
Título original: Lebensmittelchemie |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Alimentos |
9 (RLIN) |
12661 |
General subdivision |
Análisis |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Composición de los alimentos |
9 (RLIN) |
15911 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |