Biotecnología alimentaria / (Record no. 42745)

000 -LEADER
fixed length control field 01813nam a2200241 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 007810
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090722.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110727t20112011mx spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-968-18-4522-3
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TP
-- 248.65
-- .F66
Item number B56
Classification number 2011
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Biotecnología alimentaria /
Statement of responsibility, etc Mariano García Garibay, Rodolfo Quintero Ramírez, Agustín López-Munguía Canales, compiladores.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Limusa,
Date of publication, distribution, etc c2011.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 636 p. ;
Dimensions 26 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: El desarrollo de la ciencia y tecnología de alimentos tiene pocas décadas de haber comenzado, y las aplicaciones de esas investigaciones en el comportamiento de los alimentos han sido definitivas para el sector productivo alimentario en el mundo.<br/> En México existen innumerables instituciones y centros de investigación dedicados a la docencia e investigación de la biotecnología. Entre éstos se encuentran desde hace diez años el Programa Universitario de Alimentos, en el cual colabora un amplio grupo de expertos mexicanos y extranjeros. Las investigaciones realizadas por estos profesionales de los alimentos se presentan ahora en este libro, que sin duda será de gran apoyo para quienes se inician en el estudio de estos temas.<br/> Esta obra expone con claridad y rigor la temática básica de la biotecnología alimentaria; se destaca el impacto que ha tenido en la nutrición humana, en procesos y productos que son tradicionales, así como en recientes innovaciones y desarrollos tecnológicos.<br/>
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye bibliografía
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Biotecnología de alimentos
9 (RLIN) 16130
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name García Garibay, Mariano
9 (RLIN) 16131
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Quintero Ramírez, Rodolfo
9 (RLIN) 16132
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name López-Munguía Canales, Agustín
9 (RLIN) 16133
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016036 3 TP 248.65 .F66 B56 2011 000016036 2024-04-22 2016-04-06 1 2014-11-10 Libros
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016298   TP 248.65 .F66 B56 2011 000016298 2024-04-22   2 2014-11-10 Libros