Ingredientes / (Record no. 42424)

000 -LEADER
fixed length control field 01567nam a2200277 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 007307
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090710.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 100721t20052005gw a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-3-8331-5498-0
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX 357
Item number .W4718
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Werle, Loukie
9 (RLIN) 14340
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Ingredientes /
Statement of responsibility, etc Loukie Werle, Jill Cox; traducción Anca Sandu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Alemania :
Name of publisher, distributor, etc H.F.ullmann,
Date of publication, distribution, etc c2005.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 384 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 28 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Cada vez resulta más fácil el acceso al mercado mundial y los sistemas de producción e importación disponen de una tecnología más avanzada. Por ello nuestras tiendas especializadas están llenas de ingredientes exquisitos procedentes de todo el mundo.<br/>No es sorprendente que con este "boom alimenticio" se haya generado cierta confusión sobre el origen y las características propias de cada producto, así como sobre su utilización.<br/>Ingredientes es un libro que pretende ser una referencia esencial para cualquier cocinero. Con más de 2000 fotografías a todo color de productos procedentes de ambos hemisferios y detalladas explicaciones, esta obra constituye una guía completa sobre los aspectos básicos de los alimentos.<br/>
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE
Main entry of original Título original: Ingredients
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentos
9 (RLIN) 14341
Form subdivision Obras ilustradas
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Frutas
9 (RLIN) 14342
Form subdivision Obras ilustradas
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Pescados y mariscos
9 (RLIN) 14343
Form subdivision Obras ilustradas
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Carne
9 (RLIN) 14344
Form subdivision Obras ilustradas
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Cox, Jill
9 (RLIN) 14345
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000015511 2 TX 357 .W4718 000015511 2024-04-22 2016-10-07 1 2014-11-10 Libros