000 -LEADER |
fixed length control field |
01567nam a2200277 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
007307 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090710.0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
ta |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
100721t20052005gw a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-3-8331-5498-0 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX 357 |
Item number |
.W4718 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Werle, Loukie |
9 (RLIN) |
14340 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Ingredientes / |
Statement of responsibility, etc |
Loukie Werle, Jill Cox; traducción Anca Sandu. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Alemania : |
Name of publisher, distributor, etc |
H.F.ullmann, |
Date of publication, distribution, etc |
c2005. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
384 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
28 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Resumen: Cada vez resulta más fácil el acceso al mercado mundial y los sistemas de producción e importación disponen de una tecnología más avanzada. Por ello nuestras tiendas especializadas están llenas de ingredientes exquisitos procedentes de todo el mundo.<br/>No es sorprendente que con este "boom alimenticio" se haya generado cierta confusión sobre el origen y las características propias de cada producto, así como sobre su utilización.<br/>Ingredientes es un libro que pretende ser una referencia esencial para cualquier cocinero. Con más de 2000 fotografías a todo color de productos procedentes de ambos hemisferios y detalladas explicaciones, esta obra constituye una guía completa sobre los aspectos básicos de los alimentos.<br/> |
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE |
Main entry of original |
Título original: Ingredients |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Alimentos |
9 (RLIN) |
14341 |
Form subdivision |
Obras ilustradas |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Frutas |
9 (RLIN) |
14342 |
Form subdivision |
Obras ilustradas |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Pescados y mariscos |
9 (RLIN) |
14343 |
Form subdivision |
Obras ilustradas |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Carne |
9 (RLIN) |
14344 |
Form subdivision |
Obras ilustradas |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Cox, Jill |
9 (RLIN) |
14345 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |