000 -LEADER |
fixed length control field |
01326nam a2200253 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
007186 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20230203090706.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
100510r20031999sp a spa |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
84-95939-56-8 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
umsa |
Language of cataloging |
spa |
Transcribing agency |
umsa |
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER |
Classification number |
TX |
-- |
749 |
-- |
.W4718 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Wright, Jeni |
9 (RLIN) |
13271 |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Carne : |
Remainder of title |
técnicas culinarias - Le Cordon Bleu / |
Statement of responsibility, etc |
Jeni Wright y Eric Treuillé; traducción Rosa Cano Camarasa. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
1a ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Barcelona, España : |
Name of publisher, distributor, etc |
Blume, |
Date of publication, distribution, etc |
reimpresión 2003. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
48 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
28 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Título original: Le Cordon Bleu techniques and recipes: meat |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Resumen: De la escuela de cocina más famosa del mundo: los secretos de numerosas técnicas y preparaciones culinarias básicas, ilustradas paso a paso, completadas con sugerencias y consejos, recetas de los principales profesionales y platos impresionantemente decorados.<br/>Encontrará una extensa guía ilustrada de ingredientes y técnicas para carne así como trucos de cocinero y consejos expertos para conseguir los mejores resultados. Este libro le asegura el éxito con la cocina casera más sencilla y con las recetas más complicadas.<br/> |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Índice: p. 48 |
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Carne (Cocina) |
9 (RLIN) |
5880 |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Treuillé, Eric |
9 (RLIN) |
13272 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |