Manual de arte culinario / (Record no. 42157)

000 -LEADER
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001 - CONTROL NUMBER
control field 006993
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 968-24-7157-5
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 681
-- .G37
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name García Atilano, Leticia
9 (RLIN) 15400
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Manual de arte culinario /
Statement of responsibility, etc Leticia García Atilano, Maurizio Rotti.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Trillas,
Date of publication, distribution, etc 2005.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 182 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 23 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resaumen: Los autores nos brindan un excelente material para los principiantes de la carrera de gastronomía. Ordenados en módulos, los conocimientos básicos de la cocina clásica internacional se abordan de manera teórico-práctica.<br/>La cualidad de su estrategia didáctica es que la temática puede ser ampliada y presentada por el profesor, de acuerdo con las necesidades de cada grupo.<br/>Se trata de introducir al alumno en lo que será su entorno laboral y llevarlo de la mano a despertar su curiosidad y creatividad en una profesión con múltiples posibilidades.<br/>Por lo anterior, este manual será sin duda un gran apoyo para el desarrollo educativo gastronómico.<br/><br/>Contenido<br/><br/>La cocina<br/>Prevención de accidentes y primeros auxilios<br/>Verduras<br/>Métodos de cocción de los alimentos<br/>Fondos y esencias<br/>Sustancias ligantes, roux y salsa base<br/>Pescados y mariscos<br/>Carnes<br/>
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Bibliografía: p. 167
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Índice: p. 169-182
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Gastronomía -- Manuales
9 (RLIN) 15401
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina -- Manuales
9 (RLIN) 15402
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Rotti, Maurizio
9 (RLIN) 15403
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
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