La gran cocina paso a paso / (Record no. 41956)

000 -LEADER
fixed length control field 01401nam a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 006756
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090651.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 090711t20082008sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-494-2214-0
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 714
-- .G72
245 03 - TITLE STATEMENT
Title La gran cocina paso a paso /
Statement of responsibility, etc Pilar Casado, director.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Barcelona, España :
Name of publisher, distributor, etc Océano,
Date of publication, distribution, etc c2008.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 316 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 30 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Esta obra se erige como una auténtica enciclopedia de la cocina. La gran cocina paso a paso le sugiere la preparación de gran cantidad de platos: entradas, segundos platos y postres, en función de los alimentos de que dispone o de las apetencias tanto suyas como de sus invitados. Las recetas aparecen ilustradas no sólo con la presentación del plato finalizado, sino también con los pasos que hay que seguir para conseguir el resultado esperado, lo que simplifica mucho su preparación.<br/>En el volumen se incluye además unas prácticas tablas de equivalencias sobre medidas, cocción y temperaturas del horno, así como una práctica guía sobre las buenas maneras en la mesa y apartados específicos sobre la preparación y conservación de alimentos, el microondas, las ollas a presión y la congelación.<br/><br/>
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina
9 (RLIN) 3843
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Gastronomía
9 (RLIN) 10577
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Casado, Pilar
9 (RLIN) 14522
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000014481 TX 714 .G72 000014481 2024-04-22 1 2014-11-10 Libros