El pequeño larousse de la gastronomía mexicana / (Record no. 41711)

000 -LEADER
fixed length control field 01330nam a2200229 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 006426
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090643.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 140124t20132013mx spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-607-21-0737-3
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 716
-- .M4
Item number M86
Classification number 2013
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Muñoz Zurita, Ricardo
9 (RLIN) 9830
245 13 - TITLE STATEMENT
Title El pequeño larousse de la gastronomía mexicana /
Statement of responsibility, etc Ricardo Muñoz Zurita.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Larousse,
Date of publication, distribution, etc c2013.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xv, 336 p. ;
Dimensions 24 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Incluye láminas ilustrativas
500 ## - GENERAL NOTE
General note REsumen: Una obra con la información fundamental sobre el tema, escrita por una autoridad en la materia. Más de 1 700 términos y definiciones que comprenden: Ingredientes, productos, preparaciones, utensilios, técnicas, regiones geográficas. Sinónimos en español y en otras lenguas habladas en México, referencias cruzadas que amplían la información de los términos. Láminas ilustrativas con imágenes.<br/><br/>Una obra indispensable para cualquier persona que desee tener un panorama completo de la cocina mexicana. Un diccionario práctico y accesible, lo mismo para aficionados que para estudiantes de cocina y profesionales.<br/>
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina mexicana -- Diccionarios
9 (RLIN) 13438
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Gastronomía -- Diccionarios
9 (RLIN) 12852
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017885 7 TX 716 .M4 M86 2013 000017885 2024-04-22 2018-11-22 1 2014-11-10 Libros