La auténtica cocina tailandesa : (Record no. 41552)

000 -LEADER
fixed length control field 01630nam a2200229 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 006237
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090637.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130705s2009 sp a spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-84-8076-798-9
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX
-- 724.5
-- .T5
Item number T3618
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Tan, Terry
9 (RLIN) 12943
245 13 - TITLE STATEMENT
Title La auténtica cocina tailandesa :
Remainder of title desde curry de pollo y hierba limonera hasta ensalada de mango especiada /
Statement of responsibility, etc Terry Tan; traducción Rosa Cano Camarasa; revisión Ana María Pérez Martínez; fotografía Peter Cassidy.
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Barcelona, España :
Name of publisher, distributor, etc Blume,
Date of publication, distribution, etc 2009.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 63 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 23 x 20 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title El pequeño libro del buen gusto
9 (RLIN) 12944
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: En la autentica cocina tailandesa, Terry Tan, uno de los mejores presentadores de la televisión del sudeste asiático, cocinero y escritor de libros de cocina, ha reunido cuarenta años de experiencia en una colección de más de treinta recetas deliciosas, auténticas y sencillas de preparar.<br/><br/>Con recetas populares típicas de los restaurantes, junto con otras menos conocidas pero no por ello menos deliciosas. Incluye amplia información sobre la despensa tailandesa, constituye una valiosísima guía de referencia, desmitifica mucho de los ingredientes que se utilizan en las recetas y explica cómo utilizarlos.<br/><br/>Todas las recetas van acompañadas de una deliciosa fotografía y de instrucciones fáciles de seguir para que la auténtica cocina tailandesa muy saludable, esté al alcance del cocinero casero.<br/>
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina tailandesa
9 (RLIN) 12945
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Date checked out Copy number Price effective from Koha item type
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000017567 1 TX 724.5 .T5 T3618 000017567 2024-04-22 2018-10-22 1 2014-11-10 Libros