Francesa / (Record no. 38897)

000 -LEADER
fixed length control field 01791nam a2200241 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 003270
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230203090502.0
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION
fixed length control field ta
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 051110t20042004mx a 000 u spa u
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 970-718-165-6
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency umsa
Language of cataloging spa
Transcribing agency umsa
050 #4 - LIBRARY OF CONGRESS CALL NUMBER
Classification number TX 719
Item number .W5418
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Worthington, Diane Rossen
9 (RLIN) 19648
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Francesa /
Statement of responsibility, etc Diane Rossen Worthington, recetas; traducción Concepción O. de Jourdain, Laura Cordera L.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F. :
Name of publisher, distributor, etc Degustis,
Date of publication, distribution, etc c2004.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 119 p. ;
Other physical details il. ;
Dimensions 24 cm.
440 #0 - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title Williams-Sonoma
9 (RLIN) 6381
500 ## - GENERAL NOTE
General note Resumen: Deliciosa sopa de cebolla cubierta con burbujeante queso Gruyere, pollo rostizado con piel crujiente, fresca ensalada nicoise, mouse de chocolate aterciopelado, platillos llenos de estilo pero sencillo y siempre sustanciosos, la cocina francesa es una interminable fuente de inspiración dentro de la cocina.<br/> El libro Francesa de la Colección de Williams-Sonoma ofrece más de 40 recetas fáciles de seguir, incluyendo las recetas clásicas de todos los tiempos así como nuevas ideas irresistibles. En estas páginas encontrará deliciosos platillos perfectos para cualquier ocasión, que incluyen hors d’oeuvres irresistible, cenas sencillas de un solo platillo, elegantes platos principales y postres lucidores. Esta colección bellamente presentada con fotografía a todo color, atractiva tanto para los cocineros novatos como para los expertos, seguramente convertirá en una parte esencial de su biblioteca culinaria.<br/> "Este libro fomentará en usted un amor por la maravillosa comida sencilla que ha sido parte del tipo de vida francesa durante varios siglos"<br/>
534 ## - ORIGINAL VERSION NOTE
Main entry of original Título original: Francesa
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cocina francesa
9 (RLIN) 6382
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type Total Checkouts Date checked out
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000008829 TX 719 .W5418 000008829 2024-04-22 1 2014-11-10 Libros    
          Acervo general UMSA Plantel Reforma UMSA Plantel Reforma 2014-11-10 000016624 TX 719 .W5418 000016624 2024-04-22 2 2014-11-10 Libros 1 2019-12-09